Wie Zijn Wij

Dit zijn wij

Célestine Feys

Celestine.jpg

Ik ben Célestine Feys, ik zit in het eerste jaar bachelor Orthopedagogie. Ik heb voor deze richting gekozen omdat ik het zeker weet dat het mij ligt. Ik heb al verschillende keren stage gelopen met verschillende doelgroepen onder andere in Woonzorgcentrum Sint Jozef Ieper (ouderen), Dagverzorgingscentrum Zonnegloed Ieper (ouderen), De milieuboerderij in Zillebeke (mensen met een licht verstandelijke beperking en Down syndroom) De voorziening Lovie in leefgroep Edelweiss . Mijn vakantie job was werken met mensen met een verstandelijke beperking waarbij ze ook autisme hadden (Lovie). Via deze opleiding kan ik me verder verdiepen in het gene dat ik graag wil doen.


Ceriel Ghesquiere

Ceriel.jpg

Ik ben Cériel Ghesquiere en zit in mijn eerste jaar orthopedagogie.Ik heb deze richting gekozen omdat ik van opvoeden mijn job wil maken. Het liefst zou ik later werken met mensen die een verstandelijke beperking hebben of probleemjongeren. Ervaring met stages heb ik nog niet maar ik deed al vaak mee als begeleider op sportdagen voor mensen met een verstandelijke beperking.


Chloe Dupont

Chloe.jpg

Ik ben dus Chloë Dupont, ik zit in mijn eerste jaar Orthopedagogie. Ik koos voor deze richting, omdat ik graag andere mensen wil helpen. Het liefst zou ik met kinderen en jongeren werken die problemen hebben bv. waar het thuis niet goed loopt. Ik heb nog nooit stage gedaan, maar zie dit wel zitten.


Cynthia Jaquet

Cynthia.jpg

Ik ben Cynthia Jaquet en zit in mijn eerste jaar Orthopedagogie. Ik koos voor deze richting omdat ik graag mensen verzorg en help. Ik weet nog niet bij welke doelgroep ik later zou willen staan. Ik heb al vrijwilligerswerk gedaan bij mensen met een verstandelijke beperking en zou daarom mijn stage bij een andere doelgroep willen lopen. Dit zou mij helpen om andere doelgroepen te ontdekken en op die manier efficiënter te kiezen waar ik later wil werken.


Elien Famil

ElienFamil

Ik ben Elien Famil ik zit in mijn eerste jaar Orthopedagogie. Die richting heb ik gekozen omdat ik graag andere mensen wil helpen. Het liefst zou ik werken met mensen met een verstandelijke beperking of jongeren waar het thuis niet bepaald goed verloopt. Ik ben zeer benieuwd wat de stages gaan brengen.


Elise Guillemyn

elise.jpg

Ik ben Elise Guillemyn, ik ben 19 jaar en ik zit in mijn 1ste jaar Orthopedagogie. Ik heb gekozen voor deze richting omdat ik graag wil werken met mensen met een verstandelijke beperking. In het middelbaar deed ik al verschillende stages in o.a. kinderdagverblijven, woon- en zorgcentra en bij een organisatie voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.


Ibe Huyghe

profiel.jpg

Ik ben Ibe Huyghe en zit in mijn eerste jaar Orthopedagogoie. ik heb voor deze richting gekozen omdat ik wel denk dat dit mij ligt. De doelgroep die ik nu voor ogen heb is jongeren in de jeugddeliquentie. Of het later echt dat zal worden zal stage moeten uitwijzen. Verder heb ik al een klein beetje ervaring met jongeren door te werken op een speelplein en aan vrijwilligerswerk te doen bij Kazou. Ik ben benieuwd wat de toekomst in deze richting mij zal brengen.


Ine Meurisse

Ine.jpg

Ik ben Ine Meurisse en zit in mijn eerste jaar Orthopedagogie. Ik heb voor deze richting gekozen vooral omdat ik andere jongeren/ jongvolwassenen wil helpen. Ik heb al verschillende stages gelopen bij: kleuteronderwijs in De Startbaan Wevelgem, bij de oudere zorgvrager in Sint-Camillus Wevelgem, in de voorziening de Heerlijkheid in Heule en als laatste bij kinderen met een laag IQ in Blijdhove Menen. De stages hebben mij zeker geholpen in welke richting ik uit wil en dit is dan vooral bij de bijzondere jeugdzorg.